PiP Studio

Ny skylt, det vackra vädret inspir­erar oss.
Vad pas­sar bät­tre än dessa härliga färger och mön­ster från PiP Col­lec­tion. Nytt för våren i butiken är bäddset i en fan­tastisk bomull­skvalite och en explo­sion av glada färger. Vi är glada över att kunna erb­juda våra kun­der ett utökat sor­ti­ment av frotte och badrockar, i denna härliga kollek­tion. Till våren finns de vackra fåglarna och blom­morna nu även på en fräsch turkos botten.

Ny skylt, mor Rådhusgatan

 

Badrock/Morgonrock

 

Frotte från PiP Collection

 

Porslin från Lot’s Living

PiP
Alla pro­duk­ter som PiP gör, måste leva upp till hennes motto:

“Happy prod­ucts for happy people”

PiP är en kvinna från Hol­land, föd­des som yngst i en syskon­skara på fyra. De bodde i en liten by vid havet. Hennes rik­tiga namn är Catha­rina, smek­nam­net PiP fick hon efter­som det var det första ord hon sa som liten, vilket hennes tre bröder snap­pade upp. PiP har följt henne sedan dess och är nu nam­net på hennes design.

Sin inspi­ra­tion får hon från varda­gens alla hän­delser som kan tyckas vara gan­ska “van­liga”. Men med en när­mare titt och betrak­telse är de otroligt vackra.
http://www.pipstudio.com

Kom in och låt er inspireras!

Det här inlägget postades i PiP Collection, skyltfönster. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.